Author Topic: Question about CVS  (Read 3555 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline seiel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Question about CVS
« on: September 13, 2009, 02:05:02 PM »
Hi guys,

I got interested in JavaOp to try some bots working, but it seems like the instructions on "writing plugin" page doesn't work properly?

I keep getting timedout from the cvs repository mentioned on that page or am I mistaken?

Thanks.

Offline iago

  • Leader
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 17928
  • Fnord.
    • View Profile
    • SkullSecurity
Re: Question about CVS
« Reply #1 on: September 13, 2009, 02:30:33 PM »
The CVS is really old, and isn't used anymore. I have the source in SVN, but that isn't the latest version either -- you'll have to ask joe where to find the latest source.

And a note to Joe: I can give you access to my SVN if you want to use it. I've had it up for a long time, and it isn't going anywhere.

Offline Camel

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1705
    • View Profile
    • BNU Bot
Re: Question about CVS
« Reply #2 on: September 13, 2009, 07:25:20 PM »
Joe's too lazy to click 'commit'

javaop.googlecode.com

<Camel> i said what what
<Blaze> in the butt
<Camel> you want to do it in my butt?
<Blaze> in my butt
<Camel> let's do it in the butt
<Blaze> Okay!

Offline seiel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Question about CVS
« Reply #3 on: September 13, 2009, 09:16:31 PM »
ah, thanks~ :D

will try out when I get home!

Offline Joe

  • B&
  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10322
  • In Soviet Russia, text read you!
    • View Profile
    • William's Blog
Re: Question about CVS
« Reply #4 on: September 13, 2009, 11:25:03 PM »
Joe's too lazy to do an initial commit.

Here's the deal. If someone (and I don't care who) puts JavaOp2 in an SVN (preferably iago's), I'll download Eclipse and Subclipse and start developing again.
I'd personally do as Joe suggests

You might be right about that, Joe.


Offline iago

  • Leader
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 17928
  • Fnord.
    • View Profile
    • SkullSecurity
Re: Question about CVS
« Reply #5 on: September 13, 2009, 11:34:38 PM »
cd javaop2-src
svn import svn://svn.skullsecurity.org:81/javaop/javaop2

Done.

I would, of course, have to make you an account on the svn server.

The other option is to go into Eclipse, right-click on the project, and click "import to svn" or whatever the option is. That's how I did it originally.

Offline Camel

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1705
    • View Profile
    • BNU Bot
Re: Question about CVS
« Reply #6 on: September 14, 2009, 03:47:50 PM »
« Last Edit: September 14, 2009, 03:49:32 PM by Camel »

<Camel> i said what what
<Blaze> in the butt
<Camel> you want to do it in my butt?
<Blaze> in my butt
<Camel> let's do it in the butt
<Blaze> Okay!

Offline Joe

  • B&
  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10322
  • In Soviet Russia, text read you!
    • View Profile
    • William's Blog
Re: Question about CVS
« Reply #7 on: September 15, 2009, 12:28:09 AM »
Getting Eclipse and Subclipse is now officially on my to-do list.
I'd personally do as Joe suggests

You might be right about that, Joe.


Offline seiel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Question about CVS
« Reply #8 on: September 15, 2009, 07:57:27 AM »
is the version javaOp2_b44 supposed to work correctly?

[20:52:10.331] INFO: [BNET] CDKey and Version check sent.
[20:52:10.661] exceptions.InvalidVersion: [BNET] Invalid game version
[20:52:10.661] Login.getLogin(Login.java:180)
[20:52:10.661] PluginMain.processedPacket(PluginMain.java:324)
[20:52:10.661] pluginmanagers.PluginRegistration.processedIncomingPacket(PluginRegistration.java:722)
[20:52:10.671] bot.PacketThread.run(PacketThread.java:178)
This is what I'm getting now :S

I heard some ppl saying versionByte is now 18 instead of 17 or something.

could anyone help on this please? (both roc and tft don't work)


p.s. running javaOp2.jar of b44 wouldn't create _Colors.txt in .javaop2 folder somehow, then it doesn't create bot dialog when I try to load.  So I had to create _Colors.txt from b42 and keep it for b44 @_@
« Last Edit: September 15, 2009, 10:34:30 AM by seiel »